Voorwaarden deelname WijkLink

Als organisatie kun je deelnemen aan WijkLink. Op die manier werk je samen met andere zorg- en onderwijs organisaties aan de kwaliteit van de zorg en het onderwijs door kennis en ervaringen te delen. Hieronder vertellen we je aan welke voorwaarden je moet voldoen om deel te kunnen nemen.

Zorg- en onderwijsinstellingen

Zorg- en onderwijsinstellingen in de regio’s Achterhoek, Salland en Twente, kunnen lid worden van WijkLink. Zowel grote als kleine organisaties zijn welkom.

Aan deelname zijn (met dank aan Saxion en de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Oost-Nederland) géén kosten verbonden!  

Als je als organisatie deelneemt aan WijkLink vragen we je een ambassadeur aan te leveren die zich inzet voor WijkLink. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deelnemen als zzp-er in de zorg

Je kunt als ZZP-er werkzaam in de zorg of als zelfsturend wijkteam ook deelnemen aan WijkLink. We vertellen je graag waarom WijkLink voor jou van betekenis kan zijn.

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze informatie? Neem contact met ons op, we beantwoorden je vragen graag!Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.