Voorwaarden deelname WijkLink

Ben je professional, docent, student of anderszins betrokken bij zorg en welzijn?

WijkLink is hét digitale platform voor professionals, docenten, studenten en andere betrokkenen in de sector zorg en welzijn. Doel van het netwerk is delen van kennis en uitwisselen van ervaringen. Het netwerk is gericht op de regio's de Achterhoek, Salland en Twente.

 

Ben je professional, docent, student of op een andere manier betrokken in de sector zorg en welzijn? Sluit je dan aan! Lidmaatschap is gratis.

 

Wanneer je lid wordt vragen we je om onze huisregels te accepteren:

  • Door je te registeren op WijkLink meld je je aan voor WijkLink en ga je er mee akkoord dat je gegevens gebruikt worden om een profiel op WijkLink aan te maken. We gaan zorgvuldig om met deze gegevens. Je gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.
  • WijkLink behoudt zich het recht voor om bijdragen die niet in overeenstemming zijn met onze missie (zie hieronder) te verwijderen. De auteur van de bijdrage krijgt een waarschuwing en kan, indien dit vaker gebeurt, verwijderd worden van het online platform.

Onze missie:

WijkLink is een leernetwerk waar mensen uit zorg en welzijn uit Oost-Nederland hun kennis, expertise en ervaringen delen en elkaar inspireren. Mensen uit het werkveld, studenten, alumni, docenten, onderzoekers en andere betrokkenen ontmoeten elkaar, zowel online als offline. Met respect en op een informele wijze praten wij met elkaar, gaan we serieuze gesprekken met elkaar aan en bespreken we best practices.

Wil je je aansluiten als organisatie of instelling?

WijkLink is een leernetwerk en instellingen spelen hierin een grote rol. Samen geven we inhoud en richting aan WijkLink.

Zorg- en onderwijsinstellingen in de regio’s Achterhoek, Salland en Twente, kunnen lid worden van WijkLink. Zowel grote als kleine organisaties zijn welkom. Aan deelname zijn (met dank aan Saxion en de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Oost-Nederland) géén kosten verbonden!  

Als je als organisatie deelneemt aan WijkLink vragen we je een ambassadeur aan te leveren die zich inzet voor WijkLink. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 


Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.