Een (beeld)verslag! Enthousiasme & inspiratie op de themamiddag Palliatieve Zorg 20 november

Opening & lezing van Bert Buizert

In het Harry Bannink Theater, waar de projectleider van WijkLink, Dorine Koopman - van den Berg, de middag opende, was het de beurt aan Bert Buizert van Stichting Stem. Hij gaf een interessante lezing over 'denken en praten over de dood'. Bert liet ons nadenken over wat belangrijk voor onszelf is, als het gaat om onze eigen laatste dagen van ons leven. Wat zouden wij eigenlijk zelf willen? Een interessante vraag om even met onze buurvrouw of buurman in de zaal te bespreken. Bert ging in de lezing in op verschillende sterfstijlen: iedereen heeft andere behoeften en wensen in de laatste levensfase. Erg interessant voor alle (toekomstige) zorgerverleners om daar bewust van te zijn!

Twee workshoprondes

Na de lezing van Bert werd iedereen, onder leiding van onze leuke en behulpzame studenten (dank iedereen!), naar de workshopruimtes gebracht.

 

Er volgden twee workshops, waarin iedereen betrokken en actief meedeed: "Ik heb mooie workshops gehad, betrokken en interactieve groepen. Leuk om te doen!"

 

Geinspireerd naar huis

Het was een geslaagde middag! We danken nogmaals onze workshopleiders. En kijken uit naar de volgende themamiddag!

 

Ga hier terug naar het nieuwsoverzicht.

Op dinsdag 20 november was het zover; de themamiddag over Palliatieve Zorg vond plaats! Wat was het een mooie middag! 160 betrokken deelnemers, 9 inspirerende workshopleiders en natuurlijk een interessant onderwerp - de Palliatieve Zorg - waar ontzettend veel mensen uit het werkveld én onderwijs graag meer over wilden weten.

 

De start 

Om 13:00 uur begonnen we de middag. Na de inschrijving bij de inschrijfbalie kon iedereen een lekkere kop koffie of thee nuttigen (met wat lekkers!) in de centrale hal van het Saxion. Tijd om even bij te kletsen met je collega's en andere mensen uit het zorgvak.

 Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.