Themamiddag Palliatieve Zorg 20 november

Kennis en inspiratie

Verschillende workshoprondes

Een middag waarin je tijdens twee workshoprondes kennis en inspiratie opdoet over Palliatieve Zorg. Zie hieronder het programma met de inhoud van de workshops waaruit je kunt kiezen.

Accreditatiepunten

Als je deelneemt aan de thema-middag verdien je 3 accreditatie-punten.


Het programma

De dag is opgedeeld in twee delen: je kunt twee verschillende workshops volgen. Tussendoor is er tijd voor een hapje en een drankje en kun je andere collega's uit het vak ontmoeten. Bekijk hier het volledige programma.

Deelname

Voor wie is de themamiddag? Voor iedereen die geinteresseerd is in Palliatieve Zorg! Deelnemers van de aangesloten organisaties van WijkLink kunnen gratis deelnemen aan de WijkLink themamiddag. Ben je geen lid? Neem contact met ons op!

Inspiratie vooraf

Palliatieve Zorg is een breed en interessant thema. We willen je voorafgaand aan de themamiddag inspireren en daarom geven we je hier inspiratie en delen wij interessante artikelen en interviews.


Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.