Thematische leernetwerken op WijkLink

Diverse thematische netwerken in oost Nederland gebruiken WijkLink om kennis uit te wisselen, onder andere:

Leernetwerk Verward Gedrag

Hoe leer je van elkaar rondom het thema Verward Gedrag? Studenten, docenten, werkveld én ervaringsdeskundigen wisselen kennis en ervaring uit in de vorm van vorm van grote bijeenkomsten,  brainstormactiviteiten, online speeddates, werkbezoeken, enz. 


Kennisnetwerk Verpleeghuiszorg

Onderzoek, kennisdelen en een Leven Lang Ontwikkelen staan centraal binnen het kennisnetwerk Verpleeghuiszorg. Doe je mee? 


Gezond ouder worden in twee werelden

In het project 'Gezond ouder worden in twee werelden' werken verschillende partners in Overijssel samen aan initiatieven voor migrantenouderen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Deze initiatieven dragen bij aan het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van migrantenouderen.


Eenzaamheid

Hoe herken je eenzaamheid? En hoe help je mensen die zich eenzaam voelen nu echt? Deze thema's worden besproken tijdens diverse activiteiten die ook weer in 2021 zullen plaatsvinden. 


Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.