Online themabijeenkomst Eenzaamheid

Donderdag 3 juni 2021

Op donderdag 3 juni 2021 organiseerde WijkLink samen met Werkplaats Sociaal Domein - Twente de online themabijeenkomst ‘Eenzaamheid’. De middag bestond uit een mooi en afwisselend programma met een inspirerende inleiding door Jeannette Rijks  (zie hieronder) en  interactieve workshops waaruit je kan kiezen.

 

Kon je er niet bij zijn? Als deelnemer van WijkLink kan je hier de lezing en workshops terugkijken. 

 
Welkom!

Welkom door Dorine Koopman - van den Berg, projectleider WijkLink.

 

De zorg verandert voortdurend. Het zorgproces wordt complexer: mensen blijven langer zelfstandig thuis wonen, er zijn meer zorgverleners én welzijnswerkers betrokken en het persoonlijke netwerk van de cliënt krijgt een steeds grotere rol. Termen als Een Levenlang Leren, kennisontwikkeling en kennisdeling en persoonlijk en professioneel leiderschap zijn populair. Allemaal mooie bewoordingen, maar wat betekent dat nou werkelijk voor professionals, docenten en studenten?

Binnen WijkLink proberen we hier een antwoord op te geven. En vandaag blik ik graag met jullie terug op wat 5 jaar WijkLink heeft opgeleverd! 

Eenzaamheid: pijn in je brein

Inleiding door Jeannette Rijks

 

"Je kunt pas iets doen aan eenzaamheid als je snapt wat het is en wat het met jou doet. "

  

Jeannette Rijks, al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het onderwerp eenzaamheid, laat op indringende manier zien wat eenzaamheid is, met name wat het doet met je hersenen en dus met jou. Geen leuke boodschap, maar... er is hoop!

 


Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.