Leernetwerk Verward Gedrag

Het Leernetwerk Verward Gedrag brengt praktijk- en onderwijspartners uit de domeinen van zorg, welzijn en veiligheid samen door middel van een uitbreiding op Wijklink. Praktijkprofessionals, docenten en studenten leren van elkaar en van ervaringsdeskundigen, zowel online als in themabijeenkomsten. Het doel is om via interdisciplinair leren en samenwerken de kwaliteit van onderwijs en zorg rond verwarde personen te kunnen verbeteren. 

 

Online uitwisseling

Op het besloten platform van WijkLink gaan professionals, docenten én studenten vanuit verschillende disciplines met elkaar in gesprek over het thema Verward Gedrag. 

Themamiddagen

WijkLink en het Leernetwerk Verward Gedrag hebben twee goedbezochte themamiddagen én een Slotmanifestatie georganiseerd. Via het WijkLink platform kan je de themamiddagen terugkijken.

Slotmanifestatie 19 april 2022

Lees hier een terugblik op deze middag

 

Themamiddag 9 november 2021 "Samenwerken in Complexe Situaties"

 

Themamiddag 17 november 2020

"Omgaan met mensen met verward gedrag"

Over ons

Het leernetwerk Verward Gedrag is een project waarbij diverse partijen samenwerken aan de kwaliteit van onderwijs en zorg rond verwarde personen.


Initiatiefnemers en partners

Deelnemende praktijkpartners zijn Dimence, Bijzondere Zorgteam Deventer, GGD IJsselland, Wijkteams Enschede, ervaringsdeskundigen. Deelnemende opleidingen zijn Social Work, Verpleegkunde en Bestuurskunde (allen Saxion), Verzorgende en Verpleegkundige (ROC Twente). Het lectoraat Verpleegkunde van Saxion is initiatiefnemer. 

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van activiteiten en ontwikkelingen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.