Save the Date!

Op dinsdag 9 november, van 13.00 uur tot 17.00 uur* organiseren WijkLink en het Leernetwerk Verward Gedrag de Themamiddag ‘Samenwerken in complexe situaties – Interdisciplinaire samenwerking rondom mensen met verward gedrag’. 

 

Het ondersteunen en begeleiden van mensen met verward en onbegrepen gedrag is een flinke uitdaging. Diverse partijen zijn betrokken en dat vraagt een gezamenlijk beeld van de problematiek, oplossingsrichtingen en taakverdeling. Tijdens de themamiddag gaan we in gesprek over de dilemma’s en uitdagingen die dit oproept. Wat kunnen we van elkaar leren, wat moeten we van elkaar weten én hoe blijven we elkaar vinden? We gaan hierbij ook in op de vraag hoe leernetwerken hierin kunnen ondersteunen. 

 

We starten de middag met een panelgesprek waarin aan de hand van een casus actuele dilemma's worden voorgelegd aan betrokkenen vanuit bestuur, welzijn, zorg en ervaringsdeskundigheid. Vervolgens kan je kiezen uit 6 interactieve workshops en is er volop mogelijkheid voor netwerken. 

 

Krijg jij in je werk te maken met mensen met verward gedrag? Zet deze datum alvast in je agenda en houdt www.wijklink.nl in de gaten voor meer informatie. Vanaf de tweede week van oktober kan je je aanmelden. En, als je toch je agenda bij de hand hebt: op 19 april, tussen 15.00 en 19.00 vindt de slotmanifestatie plaats van het Leernetwerk Verward Gedrag in Deventer. We houden je op de hoogte! 

 

Deze themamiddag is geaccrediteerd door V&VN. Door deel te nemen kan je 3 accreditatiepunten behalen. 

 

*De middag krijgt een hybride vorm, waarbij mensen naar keuze fysiek in Enschede of online via Teams aanwezig kunnen zijn. Afhankelijk van de dan geldende Corona regels kan het programma worden aangepast.  

Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.