WijkLink en het Leernetwerk Verward Gedrag organiseren de themamiddag: Samenwerken in complexe situaties - Multidisciplinaire samenwerking rond mensen met Verward Gedrag. 

 

Datum: 9 november 2021

Tijd: 13.00 - 17.00

Locatie: Naar keuze fysiek bij Saxion in Enschede óf online via Teams

Kosten: Gratis

 

Het ondersteunen en begeleiden van mensen met verward en onbegrepen gedrag is een flinke uitdaging. Diverse partijen zijn betrokken en dat vraagt een gezamenlijk beeld van de problematiek, oplossingsrichtingen en taakverdeling. Tijdens de themamiddag gaan we in gesprek over de dilemma’s en uitdagingen die dit oproept. Wat kunnen we van elkaar leren, wat moeten we van elkaar weten én hoe blijven we elkaar vinden? We gaan hierbij ook in op de vraag hoe leernetwerken hierin kunnen ondersteunen. 

 

De middag bestaat uit een afwisselend programma waarin we starten met een panelgesprek waarin experts vanuit verschillende disciplines reageren op actuele dilemma's uit de praktijk. Vervolgens kan je deelnemen aan twee van de vijf interactieve workshops en is er volop mogelijkheid voor netwerken.

 

Voor online deelnemers is het interactieve karakter van de middag beperkt. Voor hen bestaat wel de mogelijkheid om tijdens workshops via de chat te reageren en vragen te stellen. 


UPDATE   (1 november)

Aanmelden voor deze themamiddag is helaas niet meer mogelijk. 

De mensen die zich hebben aangemeld ontvangen donderdag 4 november een mail met praktische informatie.

 

Heb je je niet aangemeld, maar wil je de themadag wel graag online bijwonen? Dat kan via de speciale themamiddag pagina op het besloten platform van WijkLink. In deze groep worden tzt de Teams linkjes van de sessies gedeeld. Ben je nog geen deelnemer van WijkLink? Je kan je gratis registreren.

 

We houden rekening met de dan geldende COVID richtlijnen. We hanteren in ieder geval de volgende richtlijnen:

- Heb je klachten? Blijf dan thuis en volg de themamiddag evt online.

- In de presentatie- en workshopruimtes houden we 1,5 meter afstand van elkaar 

Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.