Aangesloten organisaties WijkLink

Met trots kunnen wij zeggen dat er op dit moment 17 zorgorganisaties en 4 onderwijsorganisaties uit Oost Nederland aangesloten zijn bij WijkLink.

Organisaties die vanaf de start van WijkLink betrokken zijn - de zogenoemde eerste lidorganisaties - verdienen een speciale vermelding, vinden wij. Wat een werk hebben zij verricht om dit project (mede) te laten slagen!

>> Carrint Reggeland

>> De Gouden Leeuw Groep

>> Livio

>> Hogeschool Saxion

>> Solis Zorggroep

>> Sensire

>> TMZ Trivium MeulenbeltZorg

>> ZorgAccent

 

Leer hieronder al de 17 aangesloten organisaties van WijkLink kennen.


Carrint Reggeland

Carrint Reggeland is een zorginstelling uit Oost Nederland. Ze zeggen: Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden ze (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. 

WijkLink ambassadeurs: Wendy Steffens en Frederike Raemakers-Eshuis

 

 


Solis Zorggroep

Solis Zorggroep heeft meerdere  zorg- en behandelcentra in Deventer, waar cliënten zelfstandig kunnen wonen, met alle voorzieningen voorhanden.

WijkLink ambassadeur: 

 

 

 


Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is gevestigd in de gemeente Oldenzaal en heeft twee vestigingen, te weten woonzorgcentrum Scholtenhof en woonzorgcentrum Mariahof. Thuiszorgteams hebben in elke wijk een centraal punt van waaruit zij de wijk in gaan. 

WijkLink ambassadeur: Olga Terhalle De Gouden Leeuw Groep

De Gouden Leeuw Groep is een zorginstelling uit Doetinchem. Ze creëren een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen centraal staan.

WijkLink ambassadeurs: 

 


Sensire

Sensire is de grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers en bieden dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg: thuis of in een van de woonzorgcentra.

WijkLink ambassadeurs: Anne Boerboom - Koehorst, Ester Ekema

 

 


ROC van Twente

ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. Er zijn 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4, op de hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede of op locaties in de omliggende dorpen. 

WijkLink ambassadeur: Livio

Livio biedt zorg in Oost Nederland  op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. Verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënten thuis, verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen.

WijkLink ambassadeurs: Kelly Oosting, Joska Roetgenberg, Manuela van Sloten, Carla Heuzels en Niels Bekkers


Trivium Meulenbelt Zorg

Trivium Meulenbelt Zorg is actief in actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. In de sfeervolle zorglocaties en bij mensen thuis bieden ze verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering.  

Ambassadeurs: Bas Olde Agterhuis en Fleur Leusenkamp


ROC Aventus

ROC Aventus biedt ruim 200 mbo-opleidingen en cursussen voor jongeren en volwassenen. Ze zijn de grootste opleider in de Stedendriehoek.

WijkLink ambassadeur: 

 

 Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.