Aangesloten organisaties WijkLink


Graafschap College

Het Graafschap College is een groot regionaal opleidingencentrum (roc) voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Mensen uit de Achterhoek en de Liemers kunnen er terecht.

WijkLink ambassadeur: Lia Oesterholt


Sutfene

Ieder mens is uniek voor Sutfene. Bij Sutfene staan de wensen en behoeften van de klant centraal. Ze hebben drie klantbeloften: betrokken, kundig en samen. 

WijkLink ambassadeur: 


Zorggroep Sint Maarten

Deel je leven! Omkijken naar een ander, zorg bieden waar nodig en mogelijk: dat is de opgave van de medewerkers en vrijwilligers van Zorggroep Sint Maarten.

WijkLink ambassadeur: Kim ter Groot


KleinGeluk

KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. 

 

WijkLink ambassadeur:  Marieke ten Napel

 Liberein

Liberein biedt professionele zorg voor alle oudere mensen die dat nodig hebben in de gehele keten van zorg, behandeling, welzijn, services en wonen, in regio Enschede.

WijkLink ambassadeur: 


Careaz

‘Zorg persoonlijk maken’ is de belangrijkste opdracht van Careaz. De ander goed willen kennen, weten wat hij/zij belangrijk vindt, bijdragen aan levensgeluk: daar gaat het bij Careaz om. 

WijkLink ambassadeur: Lisette Spexgoor en Jesra van den Hurk


Zorggroep Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan inwoners van Twente. 

 

WijkLink ambassadeur: Margot Goettsch


De Posten

In alle facetten van zorg is de Posten hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. De Posten biedt diensten op het gebied van thuiszorg, verzorging, verpleging, geriatrische revalidatie, welzijn en wonen. 

WijkLink ambassadeur: ToeschotAzora

Vanuit acht zorgcentra in de Achterhoek, in verschillende dorpen, stelt Azora alles in het werk om kwetsbare mensen zo zelfstandig mogelijk hun leven te laten leiden.

WijkLink ambassadeur: 


Thuisgenoten

Meer tijd voor zorg; Thuisgenoten is een zorginstelling die daadwerkelijk de tijd neemt. Met aandacht thuis zo veel en zo lang mogelijk kunnen genieten van alles wat u lief is, is het uitgangspunt.

WijkLink ambassadeurs: Eline van Losser en Chantal Roetgerink


Marga Klompe

De Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan veelal oudere mensen in de Achterhoek.

WijkLink ambassadeur: Sharon Bruijl


Markenheem

Markenheem biedt een uitgebreid pakket zorg & diensten voor ouderen in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. 

WijkLink ambassadeurs: Stephanie Kannegieter en Sabrina PasmanVolg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.