WijkLink downloads

Op deze pagina vind je allerlei WijkLink-tools die je kunt downloaden om te printen of om digitaal te gebruiken. Heb je geen printmogelijkheid? Maar wil je wel graag de WijkLink-tools gebruiken? Dat is ook mogelijk. Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zo gauw mogelijk contact met je op.

Over WijkLink

Wat is WijkLink precies? Voor wie is het? En wat zijn de voordelen? Je vindt hier meer over de achtergrond van WijkLink, een handleiding en handige downloads om anderen te informeren en te enthousiasmeren over WijkLink.

 


Standaardteksten

Wil je WijkLink gebruiken in jullie eigen communicatie-uitingen? Bijvoorbeeld in een nieuwsbrief, via sociale media of op jullie website? We hebben standaard-teksten, in verschillende lengtes, geschreven. Je kunt de teksten makkelijk gebruiken door ze te kopiëren.


Ambassadeur-materiaal

Als ambassadeur kun je veel mensen bereiken binnen jouw eigen organisatie. We hebben PR-materiaal ontwikkeld dat jij kunt inzetten om mensen te benaderen. Daarnaast vind je hier meer informatie over jouw rol als ambassadeur (tips en trics!)


Communicatiemateriaal

Een flyer om uit te delen of een poster aan de muur in bijvoorbeeld de kantine van jullie gebouw. Wij hebben verschillende formaten posters, kaarten en flyers ontwikkeld. Je kunt ze zelf printen of bij een drukker laten afdrukken. Je vindt hier ook het WijkLink-logo. 


Sociale media

Via sociale media bereik je veel mensen. Wij hebben WijkLink-afbeeldingen die je kunt delen via jullie eigen sociale media. Gebruik hashtags die bijdragen aan ons gezamenlijk bereik!

Zoals #WijkLink #hartvoordezorg of #WijkLinkgeeftdoor.


Online banners

Wil je een banner voor Facebook of op jullie website? We hebben banners in verschillende formaten die je (tijdelijk) kunt plaatsen. Bijvoorbeeld op jullie Facebookpagina, website of intranet.

 


Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.