Webinar beeldbellen met migrantenouderen 10 september

Werk jij regelmatig met migrantenouderen? En ben je benieuwd hoe je zorg op afstand op een goede manier kunt inzetten voor deze groep ouderen? Op donderdag 10 september organiseert het Overijsselse project ‘Gezond ouder worden in twee werelden’ het webinar ‘beeldbellen met migrantenouderen’. In dit webinar komen vier experts aan het woord over effectief beeldbellen, het belang hiervan voor migrantenouderen en ervaringen uit de praktijk. Het webinar begint op donderdag 10 september om 15.30 tot en duurt tot 16.45 uur.

 

Aanmelden voor het webinar kan via deze link.

 

De sprekers

  • Jennifer van den Broeke – Stichting Pharos
  • Henk Herman Nap – Vilans
  • Annemarie Johannes – Virtask
  • Sevilay Luiken-Dalli – IMEAN

Aanmelden en accreditatiepunten

Heb jij een BIG- of V&VN-registratienummer, dan kun je accreditatiepunten toegekend krijgen voor het volgen van dit webinar. Bij het aanmelden voor het webinar kun je aangeven of je een registratienummer hebt.

Meld je aan voor het webinar
via deze link

 

 

Over het project Gezond ouder worden in twee werelden
In het project ‘Gezond ouder worden in twee werelden’ werken verschillende partners in Overijssel samen aan initiatieven voor migrantenouderen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Deze initiatieven dragen bij aan het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van migrantenouderen. Meer informatie over het project is te vinden op https://www.in2werelden.nl/

Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.