WijkLink Webinar: Overeind blijven in tijden van Corona

Donderdag 14 mei tussen 15.30 en 16.45 gaan we online met psycholoog Huub Buijssen

Momenteel draaien velen van jullie overuren in extreme omstandigheden. Het dagelijkse werk is compleet anders dan een paar maanden geleden. En helaas lijkt het erop dat dit voorlopig nog niet verandert. Hoe blijf je overeind? Hoe zorg je goed voor jezelf, je collega’s en je studenten? Psycholoog Huub Buijssen geeft in het allereerste WijkLink Webinar antwoord op deze vragen en legt uit hoe verwerking van extreme gebeurtenissen verloopt.

 

 

Ben jij erbij? Meld je hier gratis aan!

Over Huub Buijssen

 

Huub Buijssen (1953) is psycho-gerontoloog en gezondheidszorg-psycholoog. Hij is gespecialiseerd in trauma-opvang, doet onderzoek en schreef diverse boeken waarvan zes over traumaopvang in zorg en welzijn. Met zijn bureau Buijssen Training en Educatie geeft hij al meer dan 20 jaar trainingen nazorg en collegiale opvang in zorg en welzijn. Via dit bureau kan je ook de gratis brochure: “Overeind blijven in tijden van het coronavirus” bestellen.

Wat kan je verwachten?

Het bijzondere aan Huub Buijssen is dat hij kan uitleggen wat een traumatische ervaring met je doet én dat hij praktische tips geeft voor jou en je team om verwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens het WijkLink Webinar deelt hij zijn jarenlange ervaring en gaat hij in op jullie vragen.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lidewij Disbergen

 

Graag tot ziens op 14 mei!

 

 

NB: Een accreditatiepunt is aangevraagd!

Volg ons via sociale media!

WijkLink is ook actief op verschillende sociale media kanalen. Volg ons als je op de hoogte wilt blijven van actueel nieuws uit de zorg en kennis en inspiratie wilt opdoen!


Locatie en contact

WijkLink | M.H.Tromplaan 28 | Postbus 70.000,

7500 KB Enschede

Heb je een vraag? Mail onze Community Manager Lidewij Disbergen Of vul ons contactformulier in.